Sitruuna-Valkosuklaakakku
200g leivontamargariinia
2dl ruokosokeria/sokeria
3 kananmunaa
3dl vehnäjauhjoja
2tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
1 sitruunan raaste
1/2 sitruunan mehu
100g valkosuklaata
Koristeluun: n.50g sulatettua valkosuklaata
Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori sekä purista mehu. Rouhi valkosuklaa. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja suklaarouhe. Vatkaa huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon. Lisää kuiva-aineet, sitruunan kuori ja mehu. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kahvikakkuvuokaan (1 1/2l). Paista kakku 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 40 minuuttia.
Sulata valkosuklaa ja koristele hieman jäähtyneen kakun päälle.
-HouseWife
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti