Lämmin glögi maistuu näin joulun alla ja päätin kokeilla tehdä sitä myös itse. Tämä resepti on todella nopea ja yksinkertainen. Käytin puolukoita, mutta glögin voi myös valmistaa esimerkiksi karpaloista tai puna-/mustaherukoista. Mausteina käyvät mm. kanelitanko, tähtianis ja neilikka.
PuolukkaGlögi
(1 plo)
200g puolukoita
1 l vettä
1dl sokeria
1dl fariinisokeria
1 kanelitanko
5-6 kokonaista neilikkaa/ 1 tähtianis
Laita kaikki ainekset kattilaan. Kiehauta ja anna jäähtyä. Siivilöi pulloihin.
Nauti lämpimänä.
Kauniisti koristeltu itse tehty glögi on myös hyvä lahja ystävälle kotiin viemisiksi näin joulun alla.
Hyvää Itsenäisyyspäivää!
-HouseWife
Pitää tehdä itsekin glögiä...
VastaaPoista