9. heinäkuuta 2014

Perunarieskat

Perunarieskat syntyvät nopeasti ylijääneestä perunasoseesta. Muistot lapsuudesta palaa aina kun näitä syö, kun äitini teki meille näitä. Maistui myös meidän pienimmäiselle. Kun on jämäperunasose valmiina, ei tarvitse lisätä kuin kananmunaa, suolaa ja jauhoja. 


Perunarieskat
(9kpl)

n.5dl perunasosetta
ripaus suolaa
2 kananmunaa
3dl 3-viljan sämpyläjauhoja/sämpyläjauhoja
1dl vehnäjauhoja

Sekoita ainekset keskenään. Lusikoi pellille 9 kasaa ja taputtele littanoiksi rieskoiksi jauhoja apuna käyttäen.
Paista uunin keskitasossa 225 asteessa noin 15-20 minuuttia. Tai kunnes rieskat ovat kullanruskeita.

Niin makoisia vaikka teen kera tai keiton kanssa.

-HouseWife

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti