19. heinäkuuta 2014

Puolukkahillo

Viime vuoden puolukoita jäi vielä hieman pakkaseen, joten tein lopuista puolukkahilloa. Hillojen teko on tosi yksinkertaista ja nopeaa. Samaa ohjetta pystyy käyttämään marjaan kuin marjaan. Meillä menee vähemmän puolukkahilloa, joten yksi purkki riittää mainiosti pitkäksi aikaa. Tällä ohjeella tulee vain yksi 0,5 litran purkki.



Laita puolukat ja vesi kattilaan. Kiehauta. Lisää sokeri pienissä erissä varovasti sekoittaen. 
Kiehauta hilloa miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Kuori vaahto pois. Kaada hillo puhtaaseen ja kuummennettuun hillopurkkiin (kuumenna purkki noin 100 asteisessa uunissa), jäähdytä hyvin. 

Säilytyä hillo jääkaapissa.



Lisää hilloreseptejä tulossa sitä mukaan kunhan marjat kypsyy. :)

-HouseWife

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti