21. heinäkuuta 2013

Vaunusuoja

Ensimmäisinä kuukausina meillä oli perinteinen harsoliina pyykkipojilla kiinnitettynä vaunuihin ja erilaiset viritykset ulos lähtiessä. Mietin jo raskausaikana, että jonkinlainen vaunusuoja pitäis tehdä. Mutta 9 kuukautta menikin niin nopeasti etten moista kerennyt tekemään. Ostaminen olisi helpompaa, mutta minä, no tietenkin haluun tehdä aina kaiken itse. Itse tekemällä saa mieluisen kuosin, uniikin tuotteen ja tekeminen on mukavaa. Muutama kuukausi taistellessa pyykkipoikien kanssa...tässä on lopputulos:
Kuviolliseen kankaaseen ihastuin heti ja toiselle puolelle halusin laittaa yksivärisen kankaan, rauhoittamaan pikkuisen unia. Alhaalla on molemmilla puolilla nauhat, jolla suojan saa kiinnitettyä helposti.
Kiinnitysrenkaat ovat ihan suihkuverhonrenkulat. Toimii. Suojaa on niiden avulla helppo liikutella.Sama suoja sopii niin vaunuihin, rattaisiin kuin auton turvakaukaloon. 
Vaunusuoja suojaa pikkuista niin tuulelta, sateelta, auringolta kuin pakkaseltakin.Kangaskaupasta löytyi painonappirenkaat (mitkä lie oikealta nimeltä) ja
 paketissa oli kiinnitysohjeet sekä tarvittavat työvälineet.

Kankaat ja ompelutarvikkeet @ Eurokangas

Mukavaa sunnuntaipäivää lukijoille! 
(Täälläpäin sataa vettä, joten tää päivä menee kotiaskareita tehdessä.)

-HouseWife :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana kuosi:) Ja todella kätevä idea nuo renkaat laittaa vaikka pyykkipoikien sijasta. Kätevää ja söpöä:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kuoseja löytyisi vaikka millä mitalla ja meinasinkin tehdä toisen värikkäällä kuosilla!

    VastaaPoista