HouseWife
22. heinäkuuta 2013
Hempeä Ruusukakku
Tälläisellä kakulla juhlittiin äitini syntymäpäiviä.
Raparperimoussekakku mansikkasydämellä, reunoilla marenkia.
Valkoiset ja lilat ruusut on tehty sokerimassasta ja mustat marsipaanista.
Lehdet värjätty elintarvikevärillä.
-HouseWife
2 kommenttia:
Anonyymi
22. heinäkuuta 2013 klo 19.55
Ihanan herkullinen ruusuinen kakku.
Vastaa
Poista
Vastaukset
HouseWife
22. heinäkuuta 2013 klo 20.10
Kiitos!
Poista
Vastaukset
Vastaa
Vastaa
Lisää kommentti
Lataa lisää...
Uudempi teksti
Vanhempi viesti
Etusivu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ihanan herkullinen ruusuinen kakku.
VastaaPoistaKiitos!
Poista