14. syyskuuta 2015

Välimeren kasvis-bolognesekastike

Välimeren kasvis-bolognesekastikkeesta löytyy niin kasviksia kuin salaattijuustoa antamaan pientä twistiä perinteiseen kastikkeeseen. Tässä yksi helppo ja nopea arkiruoka syksyn kiireisiin.


Välimeren kasvis-bolognesekastike
(n. 6 annosta)


700g nautanpaisti jauhelihaa / nauta-sikajauhelihaa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 pieni kesäkurpitsa
1/2 munakoiso
1 punainen paprika
(oliiveja)
1prk (500à) Dolmio bolognese tomaatti&basilika- kastiketta
mustapippuria
suolaa
1prk salaattijuustoa

Pilko sipulit pieniksi kuutioiksi ja hienonna valkosipulinkynnet. Pilko kasvikset kuutioiksi. Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon sipulit sekä kasvikset. Anna kasvisten kuullottua hieman. Lisää dolmiokastike, mausta suolalla ja pippurilla. Anna kastikkeen porista n. 5 minuuttia ja lisää lopuksi salaattijuustot.

Tarjoile spagetin tai pastan kera.

-HouseWife

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti