4. helmikuuta 2015

Lämminsavulohilevite

Lämminsavulohilevitettä oli tarjolla ristiäisissä piirakoiden päälle, mutta se sopii myös erinomaisesti täytteeksi esimerkiksi ruisnapeille tai -sipseille. 


Lämminsavulohilevite

250-280g lämminsavulohta
150g ranskankermaa
200g yrtit tuorejuustoa
1 suolakurkku
1/2 kurkku 
suolaa
ripaus mustapippuria
tilliä

"Nypi" lämminsavulohi haarukalla pienemmiksi palasiksi. Pilko suolakurkku pieniksi kuutioiksi. Raasta kurkku ja valuta siitä ylimääräiset vedet siivilän läpi. 
Sekoita kaikki ainekset keskenään. 
Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä hienonna hieman tuore tilliä joukkoon.

-HouseWife

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti