10. lokakuuta 2014

Pulled pork- focaccia

Emännöin viime viikolla Tupperware-kutsut ja siellä yhtenä suolaisena tarjottavana oli näitä Pulled porkilla täytettyjä focaccialeipiä. Itse suosin juhlissa tarjottavana enemmän suolaisia ja niin ne myös menekin perusteella ovat ihmisten mieleen. Toki pientä makeaakin täytyy olla tarjolla. Varsinkin kun nämä kutsut olivat illalla, niin tarjottavat toimivat pienenä iltapalana. 

Nämä Pulled pork- focacciat saivat paljon kehuja, ja olivatkin tavallisesta piirakasta hieman erilainen tarjottava. Täytetty focaccia on sopiva tarjottava tämän tyyppisiin iltakutsuille, juhlille tai illanistujaisiin. Täytteeksi sopivat myös esimerkiksi lämmin- tai kylmäsavulohi, katkaraputäyte tai marinoidut paprikat.Pulled pork- focaccia


1 rukku Jääsalaattia
1  annos Coleslaw-salaattia
Pulled porkia (500g à)
(käytin lidlin grillimaisteri pulled porkia, se on mielestäni valmiista parhain.)

Tein focacciaa kaksinkertaisen määrän. (Paistoin ne suorakaiteen muotoisissa vuoissa, näin sain niistä mukavamman kokoisia ja helpommin täytettäviä.) 
Täytettyjä leipiä tuli noin 20 kpl (leivät olikin kooltaan melko tuhteja) ja täyte riitti hyvin. 

Voit valmistaa coleslawin ja pulled porkin (valmista pakkauksen ohjeen mukaan) edellisenä iltana valmiiksi jääkaappiin. Paista leivät tarjoilupäivänä, halkaise focacciat ja täytä hieman ennen tarjoilua. 

-HouseWife

1 kommentti:

  1. Voi että, vähän tuli vesi kielelle;P Tosi hyvän näköstä ja kuulosta! Pitää joskus tuolla omassa keittiössäkin koittaa:) Mie siis syön:D

    VastaaPoista