16. syyskuuta 2014

Vetskaripäiväpeitto

Viime kuussa tuli ommeltua paljon, mutta ehdin nyt vasta kuvailemaan tuotoksia. Tämä päiväpeitto-projekti oli monivaiheinen ja melko työläs. Idea lähti siitä, kun näin monissa blogeissa vetskaripäiväpeittoja ja yhdessä blogissa itse tehdyn sellaisen. Tämän linkin takaa lähti idea vetskaripäiväpeiton toteuttamiseen: Vetskaripäiväpeitto. Tosin ohjeissa täytyi hieman soveltaa ja tein ehkä vähän vielä yksinkertaisemman version. Halusin myös tehdä raidoista paksumpia. Tästäkään ompeluprojektista en olisi ilman taitavan mummini apua ja neuvoja selvinnyt (Ainakaan yhtä siistin lopputuloksin.)


Päiväpeiton samoja sävyjä; fuksianpunaista, harmaan eri sävyjä ja 
valkoista löytyy myös paljon neidin huoneesta. 


Vetskaripäiväpeitto on todella kätevä ja käytönnöllinen pienen lapsen huoneessa. Aamulla kun petaat sängyn eli vetäiset vetskarit paikalleen. Päivän aikana ei tarvitse olla kertaakaan oikomassa päiväpeittoa, koska se on ja pysyy paikallaan koko päivän. 
Niin loistava keksintö :)


Päiväpeitto on tehty pussiksi, minkä sisään laitetaan patjat sekä petivaatteet ja vetoketjullisen kannen avulla ne on helppo ottaa esiin yön ajaksi ja piilottaa päiväksi.
Vetoketjut ovat molemmilla pitkillä sivuilla ja ne yhdistyvät toisessa päässä kiinni.
 Vastakkainen pääty on taas ommeltu täysin kiinni.


Lastensänky @ Ikea
Kankaat @ Eurokangas ja Artex

Pikku neiti siirtyi omaan huoneeseen nukkumaan, ja siitä syystä 
huoneessa täytyi tehdä pieniä muutoksia, että saatiin kaikki tarvittavat tavarat mahtumaan sinne. 
Huoneen muutoksista ja muista ompeluprojektiesta lisää myöhemmin.



-HouseWife

1 kommentti: