15. marraskuuta 2013

SnickersKakku

Snickers-patukan yhdistelmä; suklaassa suolapähkinää ja kinuskia on vastustamaton. Alkuperäinen ohje on Pullahiiren-sivuilta, mutta olen tehnyt pieniä muutoksia ohjeeseen. Tämä kakku on kyllä todettu jo pariin otteeseen hyväksi ja herkulliseksi.

Snickerskakku



120g margariinia
2 1/2dl sokeria
2 kananmunaa
2dl vehnäjauhoja
1/2dl kakaaojauhetta
1tl leivinjauhetta
1/2tl ruokasoodaa
150g ranskankermaa

Päälle

2 1/2dl suolapähkinöitä
1dl valmista kinuskikastiketta
100g maitosuklaata
100g tummaa suklaata

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää vaahdon joukkoon. Lopuksi ranskankerma ja sekoita. Kaada 24cm vuokaan ja paista uunissa 175 asteessa noin 25-30 minuuttia. 

Murskaa pähkinöitä hieman (noin puolikkaan kokoisiksi). Sekoita kinuski ja pähkinät, levitä seos lämpimän kakun päälle. Sulata suklaa ja levitä se kinuskipähkinöiden päälle. Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä jääkaapissa. 



-HouseWife


1 kommentti:

  1. Tuo on kyllä niin herkullisen näköinen kakku ja maku on taatusti mahtava, että pakko on kyllä joskus kokeilla! :)
    Mukavaa ja herkullista joulun aikaa, terveisin Kati A.

    VastaaPoista