23. marraskuuta 2013

Punaista Tunnelmaa

Nyt meidänkin kodissa vallitsee punainen ja jouluinen tunnelma. Ompelin uudet jouluiset paneeliverhot vanhojen seuraksi keittiöön sekä olohuoneeseen kaksi jouluista tyynyä. Niin ja joulusukka valmistui ylijääneestä kankaasta.Ompelu itsessään ei ole hankalaa tai hidasta, mutta sen ns. esivalmistelu on melkein jokaisessa työssä hidasta ja monivaiheista. Täytyy mitata, leikata, silittää, nuppineulottaa ja vielä vähän mittailla ja välillä vielä vähän korjailla mittavirheitä. Mutta kun työn saa valmiiksi niin siinä vaiheessa se kaikki vaiva palkitsee.Lumihiutale kuosin seurana ovat yksiväriset punaiset paneeliverhot. 
(Kuvassa oleva piponeulos odottaa valmistumistaan, 
onneksi tämä talvi viivyttelee sen verran ettei vielä ole paniikkia.)

Lumihiutalekangas @ Eurokangas


Olohuone kaipasi uudet sohvatyynyt ja 
löysin ihanan Vallilan kankaan- kukkameri, josta ompelin tyynynpäälliset.
Vallilan kankaita on todella miellyttävä ja helppo käsitellä sekä ommella, koska ne ovat niin jämäkkää ja vahvaa kangasta, joten kyllä se laadukkuus kankaissa tuntuu vaikka metrihinnaltaan ovat melko arvokkaita.


Lumihiutalekankaasta jäi vielä reilusti ylimääräistä kangasta, joten ompelin kankaasta joulusukan. 

-HouseWife3 kommenttia:

  1. Ihanan jouluisen punaista!

    VastaaPoista
  2. Oi että miten jouluisen näköistä:) Niin lämpoisiä kuvia on kaikki tässä viimeiset jouluun liittyvät kuvat. Mukava taas joulua odotella. Meillä ei oo noin jouluista kotona, mutta pitää tulla sinne nauttimaan tunnelmaa:D

    VastaaPoista