Uusimassa yhteishyvän ruokalehdessä oli juustoisten kesäkurpitsa-skonnien ohje. Muutin ohjeen niin mitä kaapista löytyi. Kesäkurpitsa muuttui porkkanaan ja täysjyväjauhot puolikarkeisiin spelttijauhoihin.
Juustoiset Porkkana-Skonssit
(8kpl)
2dl vehnäjauhjoja
2dl puolikarkeita spelttijauhoja (täysjyvä)
2tl leivinjauhetta
1/2tl suolaa
1dl juustoraastetta
1 1/2dl karkeaa porkkanaraastetta
1/2dl rypsiöljyä
1rkl siirappia
2dl maustamatonta jogurttia
pinnalle: 1dl juustoraastetta
Yhdistä kulhossa kuiva-aineet.
Lisää juusto- ja porkkanaraaste, öljy, siirappi ja jogurtti.
Sekoita nopeasti tasaiseksi. Muotoile taikinasta jauhojen avulla litteä pötkö ja leikkaa se vinoittain
vetisellä kolmionmuotoisiksi paloiksi. Nosta palat uunipellille, pistele haarukalla ja ripottele
juustoraastetta päälle. Paista 225 asteessa uunin keskitasossa noin 15 minuuttia tai kunnon
skonsseissa on kullanruskea väri.
-HouseWife
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti