30. toukokuuta 2016

Pizzapatongit

Kun haluaa jotain helppoa ja nopeaa, oikaista oikean pizzan teosta niin kannattaa kokeille näitä. Nämä pizzpatongit ovat yksinkertaisia, helppoja ja nopeita. Kaiken lisäksi vielä niin herkullisia. Täytteenä kolmen raaka-aineen paras yhdistelmä; tomaatti, mozzarella ja pesto.


En sen suuremmin ohjeita laita, koska ohjetta pystyy soveltamaan omiin lempitäytteisiin. Käytin tuoreita pikkupatonekja, jotka puolitin. Voitelin hieman margariinilla, siivut tomaattia, reilusti mozzarellaa, sinne tänne pestoa ja päälle hieman juustoraastetta. Uunin grilliasetuksilla 200 asteessa noin 15 minuuttia.



Onko lempipizzasi kenties Tropicana tai Quattro Stagioni?
Näillä täytteillä saa myös maukkaat pizzapatongit!

-HouseWife

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti