23. huhtikuuta 2014

Sitruunacakepopsit

Näissä keväisen raikkaissa kakkutikkareissa yhdistyy sitruuna ja valkosuklaa.

Sitruunacakepopsit
(18kpl)


100g margariinia
3/4dl sokeria
1 kananmuna
2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
3/4dl maitoa

Kakkutikkarimassaan
 100g Sitruunatuorejuustoa

Kuorrute
 200g valkosuklaata

Vatkaa sokeri ja margariini vaahdoksi. Lisää muna. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää ne vuorotellen maidon kanssa taikinan joukkoon. Levitä taikina pellille, paista 200 asteessa 10-12 minuuttia.

Anna pohjan jäähtyä. Murenna taikina kulhoon ja lisää sitruunatuorejuusto. Sekoita tasaiseksi sauvasekoittimella. Muotoile taikinasta pyöreitä palloja. 

Työnnä kakkupallot tikkuihin ja laita jääkaappiin pariksi tunniksi tai pakastimeen tunniksi. 
Sulata valkosuklaa. Pyörittele kakkutikkarit suklaassa ja koristele sitruunaraasteella tai nonparelleilla.
Nosta jääkaappiin jähmettymään.

-HouseWife





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti