24. tammikuuta 2017

Banaani-kiivituorepuuro

Tykkään tuorepuuroista ja ne on siitä helppoja aamupaloja, koska ne voi tehdä edellisenä iltana valmiiksi. Tuorepuuroja voi pakata myös kätevästi evääksi, ne on terveellinen ja ravitseva aamu-/välipala. Niitä voi maustaa marjoilla, hedelmillä, pähkinöillä, siemenillä, mausteilla (kanelilla, kardemummalla, inkiväärillä, vanilja, hunaja) ja ne voi valmistaa joko veteen, maitoon, maustamattomaan jogurttiin tai rahkaan. 



Banaani-kiivituorepuuro
(2 annosta)

1 banaani
2 kiiviä
2 dl nestettä (maustamatonta jogurttia/vettä/maitoa)
1 rkl pellavansiemeniä
2 dl kaura- ruishiutaleita (Karu)

Kuori ja pilko banaani sekä kiivi pieniksi, laita ainekset kulhoon. Soseuta ainekset Smooth Chopperilla/sauvasekoittimella. Sekoitin itse puuron Tupperwaren Smooth chopperilla, sillä ei saanut aivan sileäksi, mutta minusta sen ei aivan sileää tarvitse olla. 
Laita jääkaappiin yön yli tekeytymään.

Niin helppoa ja nopeaa!


-HouseWife

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti