21. helmikuuta 2016

Tomaatti-mozzarella-focaccia

Olen tehnyt monta vuotta focacciaa tarjottavaksi juhliin ja eri kesteihin (kyllästyyköhän vieraat jo tähän), se on vaan niin helppoa ja hyvää. Täytetty focaccia sopii vielä niin hyvin suolaiseksi tarjottavaksi. Viimeksi Tupperkutsuillani oli tätä Pulled pork- focacciaa, mutta tällä kertaa tein tomaatti-mozzarellasta. Tein focacciaa puolitoista kertaisen taikinan.


Tomaatti-mozzarella-focaccia
(noin 20 kpl)


5-6 tomaattia
2 pss mozzarellaa
1/2 ruukkua basilikaa 


Basilikaöljyä:

1/2 ruukkua basilikaa
iso loraus oliiviöljyä

Laita basilikanlehdet ja öljy monitoimikoneeseen tai yrittileikkuriin 
(itse valmistin öljyn Tupperwaren yrttileikkurilla). Sekoita tasaiseksi öljyksi.

Täytä leivät levittämällä basilikaöljyä pohjalle, sitten tomaattiviipale, mozzarellaviipale ja basilikanlehti.

Aika yksinkertaista, vai mitä ja niin maistuvaa!

-HouseWife

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti