18. elokuuta 2015

Twisterpeitto

Twisterpeli on klassikkopeli, joka vaatii tasapainoilua ja nokkeluutta. Mekkotehdas-kirjassa on twisterpeiton-ohje, mikä olikin aivan ihana idea tehdä peli kankaasta peiton tyyliin. Niin helppo ottaa kesällä mukaan rannalle tai pihalle. Olen monesti kangaskaupassa ihastellut kyseistä ruusukangasta, keksimättä kuitenkaan sille mitään käyttöä. Löysinkin sattumalta Ripaus tunnelmaa- blogista samaan tapaan tehdyn Twisterpeiton, mikä oli tehty vanhaan ruusupeittoon. Ruusukuvio näytti niin kivalta pelin pohjana, joten pääsin vihdoin tekemään ihanasta ruusukankaasta jotain.


Peliin oli tehty puusta kaksi noppaa, toisessa on värit ja toisessa jalan sekä käden kuvia. Koska pienemmän pelaajan on vielä hankalempi erottaa oikeaa/vasenta. Tämä olikin aivan mainio idea, koska perheen pienimmätkin voivat pelata. Nopat taiteili isäni niin kuin jo aiemmin olen kertonut niin hän yleensä tekee nämä puusepän hommat :)


Ympyrät on tehty jämäkankaista, mitä löytyikin sopivasti jokaista väriä. Ympyrät on silitetty ensin liimakankaalla kiinni ja sen jälkeen ommeltu siksakilla. Takakangas on samaista peittokangasta, mitä käytin pinnasängyn päiväpeittoon. Näin peitosta tuli tukevampi, sillä peittokankaassa on pieni vanukerros.

 

Peli onkin kohta 3-vuotta täyttävän pikkuneidin suosiossa. Eli juhlajuttuja luvassa pian :)


-HouseWife

1 kommentti:

  1. Niin kiva peli (tosimahtava) ja kaunis ruusukangas ja niin sävyisästi kankaanpalat sopivat, oikein ihanat ruusukuvat....

    VastaaPoista