10. syyskuuta 2016

Grillileipä

Lämpimätleivät on ehkä parhaita iltapaloja mitä tiedän. Aika nopeita ja helppoja sekä täytteillä voi leikitellä. Nämä lämpimät grillileivät on tehty vohveliraudalla, mikä ajaa saman asian kuin parilagrilli (mitä en omista). Vohvelirauta on pienempi mutta se ei tietenkään makuun vaikuta, leivän pinnasta tuli ihanan rapsakka ja leipä sai aika hauskan kuvionkin. Meillä täytteinä oli ylläri ylläri tomaatti-pesto-mozzarella ja väliin myös hieman juustoraastetta.



Grillileipä

Vaaleaa/tummaa paahtoleipää tai siivutettua pehmeää leipää
Haluamasi täyttteet

Voitele leivän pinta margariinilla, sekä kansi että pohja. Laita täytteet väliin ja paista pari minuuttia, kunnes pinta on sopivan ruskea.


-HouseWife

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti